måndag 30 januari 2012

Efter en tid med mycket på jobbet och i hemmet känner jag att jag äntligen hittat tillbaka i tillvaron igen. Ett helt nytt år ligger framför oss alla, det känns underbart!

Det blir mycket jobb och familjeliv om dagarna samt rastande av hundar, men när det finns tid över gillar jag att koppla av med ett glas rött.  Ett skojigt tidsfördriv som jag vill passa på och tipsa alla spelsugna om är att prova på bingo. Det ger visserligen inga enorma summor, men är ett riktigt kul kvällsnöje. En riktigt skön känsla att få bingo!

Flera av bingo-sidorna på internet skickar även ut nyhetsbrev med bra prova på erbjudanden och bonusar. Genom att teckna sig på denna typ av nyhetsutskick missar du garanterat inga bra kampanjer, så de rekommenderas. Samtidigt som jag vet hur tröttsamt det kan vara att få hela postlådan full av nyhetsbrev och reklammejl.

Det dumma med mig är att jag föredrar att slappa framför att röra på mig. Det är så lätt hänt att jag bara sätter mig i soffan och blir sittandes där resten av kvällen. Som nyårslöfte har jag att se till att röra på mig mer. Att vara en soffpotatis är ju inte särskilt kul i längden. Något som jag valt att satsa på och hoppas kommer kunna hjälpa mig att komma i form, är roddmaskiner

Denna typ av träningsmaskin är extremt bra för korsryggen och ger både styrke- och motionsträning för hela kroppen! Jag ägde en roddmaskin för ett par år sedan, men den kom aldrig till användning. Nu tänker jag gå till ett gym och ro där, hoppas man lyckas göra det till en vana! Tycker det är svårt med träning, särskilt när motivationen är lite sisådär!

/L

4 kommentarer:

 1. Hallå där!

  Nja nån bingo-människa är jag inte, men en majhong-människa.=D

  Att leta sej till ett gym kan vara det bästa. Vet det av egen erfarenhet. Varit sjuk ett bra tag och fick ett gympa-papper av sjukgymnasten att göra hemma.....nja sa jag att då blir inget gjort. Så nu är jag där två ggr i veckan och klagar på tråkig cykelträning, för finns det nå tråkigare?
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jasså mahjong, vet jag knappt vad det är!

   Ja det är nog bara att se till att ta sig till gymmet och uträtta det som behöver göras. Träningscyklar är hemska, men allt som ger resultat...
   Kram

   Radera
 2. Näää, bingo är inte min grej. Spelar nog inte så mycket överhuvudtaget. Gå till ett gym är nog smartast, för man skjuter bara upp det annars.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, trodde inte heller att bingo var något som jag gilla, tills dess att jag plötsligt tyckte det var kul! Aa, gym är det som gäller alla gånger!
   Kram

   Radera