torsdag 2 februari 2012

Dags att börja leta vårkläder 2012!

Nu när solen lyser utomhus känns det lockande att blicka framåt bortom vinter och kyla. Är redan lite småtrött på att bära runt på min tjocka vinterjacka som gör att man ser ut som en pingvin. På väg hem från jobbet igår såg jag att man börjat fylla butikerna med lite färgglada och trevliga kläder. Numera handlar jag dock merparten av mina kläder via internet. Det är bekvämt och oftast billigare än att handla på stan.

De senaste åren har verkligen tyckt att Odd Molly tillverkat snygga kläder helt i min smak, därför har jag sett fram emot deras nya vårkollektion för 2012. Visserligen är de ofta lite dyra, men hellre köper jag kläder som jag verkligen gillar än att göra misstaget och handla plagg som jag inte trivs med till 100%.

Av det jag har sett i år av Odd molly får jag tyvärr säga att jag inte är särskilt imponerad. Läste någonstans att större delen av de nya kläderna är tillverkade av 50% vinyl-plast, låter ju inte så lockande. Inte för att jag tycker det är livsviktigt med ekologiska kläder men jag tycker det är lite tråkigt att så mycket tillverkas i plast. 

Här är ändå några plagg som jag tycker är fina:
Klänning från Odd Molly våren 2012


En snygg jacka i vitt!


Visst det är fina kläder men ändå inte något särskilt och med tanke på prislappen vet jag inte om jag tycker de är så värst prisvärda.  

Vad tycker ni, är Odd Molly värda sitt pris?

Ps. Har hört att det kommer dyka upp fler och snyggare vårkläder från Odd Molly online i takt med att väderleken slår om, så kanske smart att ta det lite piano nu i början!

4 kommentarer:

 1. Har faktiskt aldrig ägt något Odd Molly plagg. Tycker det är alldeles för dyra kläder. Men jag tycker mycket är fint som dom har.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo håller med dig, fint men lite väl dyra.

   Kram

   Radera
 2. Jag har tre odd molly plagg, varav två från tradera.. jag tycker mycket om dom men jag tycker prislappen är hög.... men man kan inspireras av stilen om man inte vill köpa originalet.. den översta klänningen på bilderna tycker jag är fin :)

  Kramar från Liv

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja precis, den vita klänningen överst är min favorit också!

   Kram

   Radera