lördag 2 juni 2012

Vi handlar mer och mer kläder på nätet

 Tills för bara några år sedan var det nästintill en självklarhet att man valde att handla kläder i en ”vanlig” butik på staden, idag ser verkligen helt annorlunda ut. Fler och fler väljer shopping på internet via datorn framför att besöka butikerna i stadskärnan.  Framförallt handlar det om att vi önskar effektivisera vår tillvaro, varför tillbringa timmar på stadens gator när vi kan slippa trängsel och stress och köpa det vi vill hemifrån.  

Det är inte helt enkelt att veta vad man skall välja!
Ett annat troligt skäl till varför online-shopping fått sådan genomslagskraft, är förmodligen alla de köpguider som man kan hitta på internet. Säg till exempel att du tänkt handla ny herrjacka till i sommar på nätet.  Då finns det bra guider som hjälper dig välja jacka, du får t.ex. reda på vad man bör prioritera då man köper ytterkläder samt vad som är viktigt att tänka på så att du inte missar något väsentligt.   

Ett annat scenario är att visst du vet vilken typ av jacka du vill ha, men har dåligt med pengar och kanske inte råd att handla de dyraste plaggen. Jackor kan vara förvånansvärt dyra att köpa, men turligt nog finns det artiklar som hjälper också dig som letar efter ett billigare alternativ online.
Som du märker kan du hitta mycket specialiserade artiklar på internet, med mycket bra kunskap som kan underlätta dina köp på webben.

Andra skäl till varför vi söker oss till internet för att handla kläder är tillgängligheten det finns flera modeportaler och sidor som ger dig en klar och tydlig överblick över shoppinglandskapet. På modeklader.nu får den som letar efter jackor god vägledning.

7 kommentarer:

 1. Jo visst är det lättare att handla på internet. Särskilt för mej som avskyr att gå i affärer, särskilt när jag MÅSTE ha nått! Men det är ju int alltid det blir som man vill när man handlar te x från Ellos. Och sen går man ju miste om en fika paus på stan, med goda vänner!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. De har du helt rätt i, fika på stan gör det betydligt lättare att släpa runt på shopping-kassarna!

   Radera
 2. Så länge sedan jag tittade in här hos dig, nu måste jag bli flittigare.
  Du skriver så bra.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 3. Så länge sedan jag tittade in här. Nu måste jag bli flitigare på att titta in här. Du skriver så bra.
  Kram
  Hanan

  SvaraRadera
 4. Lallis jag är tillbaks på FB. Men jag kommer inte ihåg ditt efternamn så jag kan inte lägga till dig.

  Kraaaam gumman

  SvaraRadera