tisdag 10 april 2012

Någon som bokat städfirma online?

Det verkar som om det blivit allt vanligare att man tar hjälp av städfirmor för att hålla ordning på sina hem. Måste säga att jag är lite lockad av att göra detta själv. Låter ju väldigt bra att man med hjälp av RUT-avdraget endast behöver betala omkring 50% av arbetskostnaden för det arbete som respektive städfirma utför i hemmet. Men det känns lite som en djungel att välja rätt städbolag. Vad är ett rimligt pris per kvadrat? 

Sen känns det lite pirrigt att släppa in okända människor i sitt hem. Jag är en sådan person som ofta vill ha det städat innan någon kommer på besök, därför känns det lite konstigt att överlåta hemmet precis i det skick som det är. Fast det är ju klart, det är ju städningen jag vill bli hjälpt med!

Hittade den här sidan när jag googlade:

cleaningservices.se

Ser seriös ut, men vet inte riktigt. Ska nog googla vidare och se om något bättre dyker upp!

1 kommentar:

  1. Hallå!
    Jo, ibland skulle jag vilja ha hjälp med städning, dels eftersom jag har värk. Men...jag kanske är dum eller omodern, jag vet int om jag vågar släppa in en främmande människa i huset! Tror jag skulle hänga över axeln på den stackarn och kolla vad hon/han gjorde. Så jag mutar mina barn!
    Kram

    SvaraRadera