onsdag 29 februari 2012

Iväg på skidsemester 2012

Så, då var man äntligen iväg på årets skidsemester, något senare i år jämfört med vad det brukar. Detta beror bland annat på att det varit mycket med jobbet nu ett tag. Men nu väntar en veckas semestrande och det känns helt underbart.

Vi kom hit igår och åker hem härifrån om exakt en vecka på dagen.  Har känt mig lite småkrasslig nu en tid, kan tänkas är det någon av alla virus-sjukorna som ställt till det för mig. Men jag hoppas och tror att jag är på bättringsvägen nu. Har kört en lite kur med C-vitamin och ingefära, som förhoppningsvis skall ta skruv snart.
Detta år har jag tänkt åka mer längdskidor än utförsåkning faktiskt, vi hoppas kunna ge oss ut på en långtur för att se omgivningarna här i Norge.  Naturen är verkligen vacker även om det är bitande kallt. Har åtminstone laddat upp med rejäla skidkläder, som förhoppningsvis skall tåla både tio och tjugo minusgrader. Jag hoppas givetvis att det inte blir riktigt så kallt när vi skall åka, men man vet ju aldrig och då känns det skönt att vara väl förberedd.

Nu ska jag titta runt lite mer i stugan, här finns bland annat en öppen spis som ser hur behaglig ut som helst. Sen är ju soffan full med filtar, vilket kan behövas just nu.

Hej så länge!
  

4 kommentarer: